Віктор Медведчук, схоже, чи не єдиний у країні, хто не вбачає політичного підтексту у справі чоловіка Юлії Тимошенко

Середа, 23 серпня 2000, 19:05
"Я не вбачаю якого-небудь політичного підтексту в арешті чоловіка Юлії Володимирівни Тимошенко, тому що для того, щоб говорити про політичний підтекст, необхідно мати аргументи", - сказав перший віце-спікер Віктор Медведчук у середу в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна.

Заступник глави парламенту зазначив, що він не поділяє думки про те, що арешт Олександра Тимошенка є або "політичним замовленням, як згадувалося у ЗМІ, або має "політичний підтекст", оскільки "не чув" про аргументи, які це підтверджують.

При цьому Медведчук висловив думку про те, що "слідчі органи мають розібратися, і якщо є основи для звинувачення, то матеріали повинні бути передані у суд, і тільки суд має визначити, хто винен". "Остання крапка може бути поставлена тільки судом", - зазначив він.

"Як юрист і парламентарій", підкреслив політик, він вважає, що норми Конституції і закони мають виконуватись всіма без виключення громадянами України.

Доречі, в середу президент наградив "юриста і парламентаря" орденом "За заслуги" 1-го ступеню. За великі заслуги перед Вітчизною...

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування