Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єр втомився

Неділя, 27 серпня 2000, 19:27
Прем'єр-міністр України втомився і вирішив відправитись у короткострокову відпустку, яка, як планується, триватиме кілька днів.

Як передає агентство Інтерфакс-Україна з посиланням на неофіційні дані, Ющенко має намір приступити до роботи вже на початку вересня.

Тим часом, саме Ющенко переміг на громадсько-просвітницькій акції скандально відомого об'єднання "Молодь - надія України" на центральному майдані Києва - майдані Незалежності, де у неділю обирали президента.

За Ющенка віддали свої голоси 33,8% учасників акції, (96 з 305 чоловік), друге місце посів президент Леонід Кучма, який серйозно поступився прем'єру і набрав лише 20,4% голосів (58 з 305).

Далі голоси розподілилися так: третє місце посів Віктор Медведчук (12,6%), лідер Соцпартії Олександр Мороз (6,7%), екс-спікер Олександр Ткаченко (6,3%), віце-прем'єр Юлія Тимошенко (5,3%). У список можливих претендентів на президентську посаду потрапили також лідер Прогресивно-соціалістичної партії Наталя Вітренко, керівник Компартії Петро Симоненко, лідер партії "Центр" Андрій Деркач, по два голоси отримали глава Патріотичної партії Микола Габер і головний міліціонер країни Юрій Кравченко. Знайшовся і один прихильник колишнього прем'єра Валерія Пустовойтенка.

Голосування, яке самі організатори назвали "симулятором виборчої кампанії", тривало лише 3 години. Всім хто проголосував вручалося печиво, незалежно від того, за кого вони віддавали свої голоси.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування