Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чи Повернеться Ющенко з відпустки?

Вівторок, 29 серпня 2000, 19:46
Ющенко пішов у відпустку не тільки через втому

Коли у людини все виходить, він може гори звернути і не потребує відпочинку. Набагато гірше, коли ти сподівався щось зробити, ті ж гори звернути, але нічого із задуманого не вийде, не на кого сподіватися, навколо одні недоброзичливці. У такому випадку все валиться з рук, складно зберігати оптимізм, а все твоє оточення, здається, бажає тобі програшу...

Приблизно з таким настроєм пішов у відпустку Ющенко. Як повідомили УП джерела у прем'єрському оточенні, Ющенко пішов з відчаю, махнувши на все рукою. Деякі люди, які добре знають прем'єра, навіть мають сумніви, що Ющенко взагалі повернеться з відпустки, враховуючи його слабку психічну конституцію.

Ті, хто влаштовував цькування прем'єра, розраховували саме на це. На його психологічну втому. І не дивлячись на те, що Кучма був досить різким з тими хто, розпускає плітки про можливу відставку Ющенка, це були тільки слова - ніяких рішучих дій на захист або підтримку уряду Ющенка від Кучми не було. Скоріше, навпаки. Президент не забував нагадати про особисту відповідальність прем'єра за те, що відбувається у країні, за кадрові призначення, коротше, за все. Останнім часом Кучма навіть продемонстрував зневагу у відношенні до Ющенка, відмовившись прийняти його у себе на дачі в Криму.

Ще один факт. Ющенко до останнього обіцяв захищати членів своєї команди, зокрема, Тимошенко. Але його остання реакція на арешт чоловіка віце-прем'єра показує, що і на це він махнув рукою.

На Ющенка багато хто покладає надії, він як і раніше посідає перше місце в соцопитуваннях за популярністю, але, потрібно визнати, що йому багато що не вдалося. Грошей від міжнародних фінансових організацій Україна так і не побачила. Реформи може і йдуть, але поки ніхто цього на собі не відчуває. Його пропозиції з кадрових питань відкидаються президентом, як неприйнятні. Багато хто не так уявляв собі результати прем'єрства Ющенка. Ось тільки немає впевненості, що той хто може замінити його на посаді голови уряду зробить більше...

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування