Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Казки ненудної країни

Понеділок, 11 вересня 2000, 16:52
Жив-був президент. Він дуже любив гуляти по хрещатикам. Якось він зустрів хлопчика Васю. І запитав президент хлопчика Васю: "А чи знаєш ти, хто я такий?" - "І хто ж тебе не знає, - відповів хлопчик Вася, - ти президент". "А чи знаєш ти, хлопчик, як я люблю народ? " - запитав президент. "А як же, знаю. Ти як полюбиш його в черговий раз, так він і загинається. Ми всі твою любов знаємо", - відповів хлопчик Вася.

Прикро уразився президент, напився і заграв на гітарі.



Якось президент дивився телевізор. Він рідко його включав - дружина не давала. А тут вона поїхала на відкриття сезону "мати країни - дітям президента", от президент і включив телевізор.

А побачив президент у телевізорі головного комуніста. Послухав, як він його, президента, лає і зрозумів, що знову зможе виграти вибори.

Зрадів президент, напився і заграв на гітарі.



Якось викликав президент до себе головного футболіста і запитує: "Чому, Грицю, наша команда полякам програла - я ж так дружу з польським президентом?" "Тому і програли, - відповів головний футболіст, - що ти з ним так дружиш".

Прикро уразився президент, напився і заграв на гітарі.



Викликав якось президент до себе радника Волкера і запитує: "Чому люди в нас ніде не працюють, грошей не одержують і хліба просять? А в тебе, у Волкера, грошей багато і хліба ти не просиш. Може поясни людям як у тебе вийшло, щоб і їм добре жилося". "Якщо я розповім їм, як це в нас вийшло, - відповів Волкер, - тоді вони нас поб'ють і заберуть нашу роботу. Тоді не вони, а ми будемо жити погано і просити хліба".

Прикро уразився президент, напився і заграв на гітарі.



Зустрів якось президент на хрещатиках головного депутата і запитує його: "Слухай, Мікрофоне Пановичу, як же ти імплементуєш конституцію, якщо в тебе 50 голосів не вистачає?" А головний депутат йому і відповідає: "У тебе, президент, на референдумі 50 мільйонів голосів не вистачало, а вийшло. І в мене все вийде".

Зрадів президент, напився і заграв на гітарі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...