Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук не хоче в президенти

Понеділок, 11 вересня 2000, 18:26
Віктор Медведчук рішуче відмовився стати президентом України. Щоправда, йдеться про дострокові вибори глави держави.

Віктор Медведчук, якого регулярно сватають в головне крісло держави, зовсім не хоче стати головним босом країни на дострокових виборах. Як передає Інтерфакс-Україна, перший заступник голови Верховної Ради здивований опублікованою днями заявою Всеукраїнського молодіжного об'єднання "Молодь - надія України" про намір Медведчука стати президентом на позачергових виборах.

Нагадаємо, що в заяві йшлося про "деякі кланові угрупування, які прикриваються вивісками політичних партій і загрожують національній безпеці України". Ці антисоціальні елементи "розгорнули кампанію підготовки громадської думка про можливу дострокову відставку гаранта Конституції через поганий стан здоров'я". Як вважають в молодіжному об'єднанні, ці плани розробляються в таємничих офісах поблизу стадіону "Динамо".

"Перше враження - авторам треба було б провести дві експертизи - одну правову, а іншу - психіатричну", - сказав головний юрист країни, за яким поки ще не були помічені таланти по виявленню клієнтів лікарні Павлова. Проте, роздратованість віце-спікера зрозуміла - весною в інтерв'ю Бі-Бі-Сі діючий глава держави різко застеріг занадто завзятих політиків, які достроково почали приміряти шапку Мономаха.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...