Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура захищає олігархів та корупцію, вважає Турчинов

Четвер, 14 вересня 2000, 14:53
19 липня Кабінет Міністрів України своєю постановою затвердив Порядок застосування санкцій за порушення законодавства про електроенергетику, що передбачає процедуру призначення керуючого (тимчасової адміністрації) акціонерним товариством та визначає його повноваження.

Згідно з постановою, керуючий може бути призначений шляхом усунення органу управління енергопостачальника від керівництва, повноваження якого передаються призначеному Національною комісією регулювання електроенергетики України керуючому або колегіальному органу, тобто тимчасовій адміністрації.

Іншими словами, якщо керівнику якогось обленерго раптом захотілося б зайнятися чимось на власний розсуд, його можна було просто відсунути під три чорти…

А ось прокуратура категорично не згідна з такою постановкою питання і вбачає у постанові КМ порушення законодавства, у зв'язку, з чим і протестує.

На швидкий протест Потебенька вже зреагували зацікавлені особи.
Ось думка керівника парламентської фракції "Батьківщина", ( як відомо глава партій з такою ж назвою Юлія Тимошенко була одним з авторів цієї постанови) та голови бюджетного комітету ВР Олександра Турчинова.

"Цим документом Генеральна прокуратура повністю відкрила своє обличчя. Якщо раніше ще були якісь сумніви в тому, хто "замовив" арешт Олександра Тимошенко та Валерія Фальковича, то сьогодні цих сумнівів вже немає….
Прокуратура відкрито виступила на стороні олігархії та корупції. Мені видається наступним "почесним" кроком Генпрокуратури буде відкрите розміщення замовлень на знищення політичних чи бізнес-конкурентів", - кінець цитати.

Що можна додати від себе?

УП "відмічає" оперативність Потебенька та його відомства… З такою швидкістю ГП працювала, хіба що, коли заявляла про те, що Олександр Волков перед Законом чистий, як сльоза (нагадаємо, питання стосувалося рахунків Волкова в Бельгії).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...