Олександр Волков образився на УП

Четвер, 14 вересня 2000, 16:26
А я то думав, що лідер парламентської фракції "Відродження регіонів" Олександр Волков не "совок".

Мова йде, передусім, про здатність політичного лідера, якщо він себе таким вважає, адекватно реагувати не тільки на критику на свою адресу в пресі, але і на тих, хто критикує. Досі тільки лідери ПСПУ Наталя Вітренко і Володимир Марченко не допускали на свої прес-акції журналістів, які, на їх думку, "не вірно" освітлювали їх у пресі.

У четвер прихильність до методів "не пущать!" продемонстрував і великий відродженець регіонів. Вашому покірному слузі, єдиному з журналістів, було відмовлено у задоволенні поспілкуватися з представниками "Відра" ( або, як ще називають журналісти цю фракцію, "ВоРа") на влаштованому ними прес-коктейлі.

Я навіть підозрюю, що якби була на те воля Олександра Михайловича, мене із задоволенням позбавили б права писати років, так, на десять…

Звичайно, звинуватити УП у особливих симпатіях щодо більшості взагалі і до пана Волкова зокрема, складно. Але це тільки в "совке" і в адміністрації президента ділять пресу за принципом "свій - чужий" і "подобається - не подобається". Що поробиш, ми і не претендуємо на прихильність будь-кого, крім наших читачів. Але хочемо нагадати всім, в тому числі і Волкову, що парламент, як і держава - не овочева база, і навести один вислів - "ти стаєш тим, як поступаєш".

P.S. Скоріш за все, немилість Волкова викликана передруковкою з FLB. На наш погляд, цей матеріал, до речі, не перший про українських політиків, був цікавий для громадськості. Той же Волков в інтерв'ю "Дню" сказав, що "журналіст повинен подавати факти, природно, з власною авторською позицією". Практично, пан Волков в цих словах виразив кредо УП.

У цьому ж інтерв'ю Олександр Михайлович, як би мимохідь замітив: "…Я не заздрю тим, для кого Волков - це проблема. У житті таких людей, звичайно, завжди "є місце подвигу". Тільки пораджу всім іншим бути подалі від цього "місця подвигу".

Невже, Олександр Михайлович, ви даєте зрозуміти, що УП для вас проблема?


Інші статті, на які міг образитися Волков, який, якщо вірити пресі, любить ходити в Інтернет:

Гражданін Х.Болт з вулиці Наукової у Львові як ініціатор конституційної реформи в Україні
Хто підписався за референдум


Степан Гавріш пропонує компроміс в обмін на голоси за імплементацію

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...