Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков вказує Ющенку його місце

Четвер, 14 вересня 2000, 20:27
Віктор Ющенко може отримати індульгенцію від олігархів. З її вартістю деякі журналісти ознайомилися під час прес-конференції "для вибраних", яку в четвер дав головний борець за "Ренесанс у регіонах" Олександр Волков.

Якби Віктор Ющенко ухвалив рішення про відставку Юлій Тімошенко, "то це було б добре і для нього самого", сказав пан Волков. Бо зараз прем'єр-міністр "не володіє ситуацією в ПЕК". А, зрозуміло, "некомпетентні" прем'єри – це лихо для регіонів, що встали на шлях відродження. Так що будьте обережні, Вікторе Андрійовичу, адже навіть Олександр Михайлович, коваль парламентської більшісті, визнає, що дитятко вийшло "ситуативним". А звіт уряду, нагадаємо, не за горами.

Одже, Олександр Волков виказав, скільки саме коштує ліцензія на прем'єрство в Україні. "Представники "Відродження регіонів" неодноразово вказували В.Ющенку на те, що в Кабінеті міністрів присутні особи, які некомпетентні в своїй області", - процитувало керівника фракції агентство Інтерфакс-Україна. "Але "Відродження регіонів" і раніше підтримувало прем'єр-міністра, готово підтримати його і зараз", - запевнив Волков, якого в колах мас-медіа чомусь називають олігархом.

Разом з тим, передає Інтерфакс-Україна, Волков не хотів би "підказувати" Ющенку можливих кандидатів на посаду віце-прем'єра. За нього це зробив Ігор Бакай, який був присутнім на прес-конференції, і якого преса невідомо чому також називає олігархом. За його словами, сьогодні ПЕК "тримається на порядності і авторитеті" керівників галузі на місцях. І в такій ситуації "наша команда і наші друзі готові брати відповідальність на себе", заявив пан Бакай.

Залишивши епатаж зустрічі екс-бізнесменів з пресою, констатуємо - нічим новим брава гвардія тих, що "відроджуються", не здивувала. Хіба тільки словом "друзі", що вилитіло з вуст екс-керівника "Нафтогазу України". Якщо не зраджує пам'ять, два роки тому, під час виступу в американському Конгресі, Джордж Сорос розповів про головну причину дегенеративних реформ в Росії – так званий "crony capitalism". Перекладачі довго ламали голову, але зрештою переклали це як "капіталізм нерозлучних друзів". Паралель вловлюєте?… Проте, героям цієї історії немає підстав заглиблюватися в лабіринти української й англо-американської мов. Як подейкують, також через незрозумілі причини, але в'їзд на територію США їм заборонено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування