Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україні готувався переворот. Дуже вчасно

П'ятниця, 22 вересня 2000, 17:20
Служба безпеки України у п'ятницю повідомила сенсаційну новину про розкриття групи осіб, які "останнім часом цілеспрямовано готувалися до повалення конституційного ладу в Україні".

За даними прес-центру СБУ група осіб - жителів Чернігівської, Запорізької і Сумської областей - встановлена "в ході здійснення оперативно-пошукових заходів".

"Вони розробили план дій, почали формування бойових груп, з'ясовували дислокацію військових частин і місця зберігання зброї, обговорювали засоби його захоплення, визначили перелік об'єктів для проведення диверсійно-терористичних акцій (Чорнобильська АЕС, гребля Київського водосховища, магістральні газопроводи), направлених на дестабілізацію ситуації в країні. Крім того, виготовили листівки із закликами до збройного повстання, підготували проекти документів для їх прийняття новими органами влади", - говориться в повідомленні прес-центру.

У ході здійснення попередніх оперативно-слідчих дій в Чернігівській області вилучені листівки, топографічні карти, проекти документів, робочі записи відносно організації повстання і інші речові докази, говориться в повідомленні прес-центру СБУ.

Ми в УП не виключаємо, що поширення такої сенсаційної інформації покликано відвернути увагу громадськості від пошуків Гонгадзе. З іншого боку не виключаємо, що саме ретельна робота органів останнім часом у всіх регіонах у зв'язку із зникненням Георгія стала причиною чергової гучної перемоги спецслужб.
Якщо ми не помиляємось, під час розслідування спроби замаху на Павла Лазаренка за три дні міліцією було розкрито більше тисячі інших злочинів. Звичайно, за повідомленням самого МВС. А сама справа замаху так і залишилась нерозкритою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...