Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Юлію Тімошенко допитали

Вівторок, 26 вересня 2000, 16:55
Представники Міністерства юстиції США, що працювали минулого тижня у Києві, допитали кількох громадян України. Серед них – подружжя Тімошенків і "друг сім'ї" Фалькович.

Американські юристи шукали у Києві "український слід" в справі калифорнійця Павла Лазаренка. Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Генпрокуратуру, свідчення були взяті у "керівників корпорації "Єдині енергетичні системи України" Тімошенко А.І. і Фальковича В.М., які зараз знаходяться під вартою як обвинувачені по карній справі", а також у "колишнього президента цієї корпорації Тімошенко Ю.В." Проте, американці не обмежилися цим колом співрозмовників.

Як скромно помічає Інтерфакс-Україна, Генпрокуратура передала представникам Мінюстиції США – прокурорським і слідчим працівникам - "ряд документів стосовно дій осіб, причетних до діяльності колишнього прем'єра П.Лазаренко".

Як уже писала УП, зараз оголошена перерва у слуханні окружного суду Сан-Францисько щодо звільнення Павла Лазаренка на поруки. Зі слів київського адвоката екс-прем'єра Марини Долгополої, засідання має поновитися 12 жовтня. "До візиту американських юристів моє ставлення спокійне і, як раніше, вважаю, що суд ухвалить рішення на користь Лазаренка", - так прокоментувала новину УП Марина Долгопола.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...