Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма незадоволений СБУ?

Середа, 27 вересня 2000, 15:21
СБУ "некоректно" подала широкій громадськості інформацію про антиконституційну змову, що зріла в провінції. Про це у середу повідомив прес-секретар президента Олександр Мартиненко, який підкреслив, що "ніякої реальної загрози конституційному ладу немає".

Форма, в якій Служба безпеки України проінформувала про насильну зміну конституційного ладу, "була не дуже коректною", передало слова Мартиненка агентство Інтерфакс-Україна. Щоб подібні неподобства не проявлялися в майбутньому, "буде проведена відповідна робота по з'ясуванню: хто в СБУ відповідає за форму подачі інформації в ЗМІ", заявив спікер президента.

Водночас він сказав, що "СБУ виконує свої функції по захисту держави, і ми ще раз мали можливість в цьому пересвідчитися". Олександр Мартиненко відзначив, що до спецслужби "ніяких претензій бути не може".

Однак після виступу прес-секретаря президента так і залишилося без відповіді головне питання - чи була реальна загроза нинішньому ладу з боку виявлених повстанців. "Це правда", - підтвердив Мартиненко факт існування "людей, які мали плани щодо зміні державного устрою". Але мати плани і володіти можливістю для їх втілення в життя - дві великі різниці.

Про можливі версії можливого повстання читайте тут:

Державний переворот – вигадка СБУ, вважає російська преса

Деркача змусили виправдовуватися

СБУ розпочала "полювання на відьом"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...