Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гуманітарна допомога українському олігарху

Вівторок, 10 жовтня 2000, 20:35
Відтік мозків з України уперше прийняв зворотний напрям. На телеканалі ICTV, який пов'язують з ім‘ям Віктора Пінчука, будуть працювати два провідних російських журналіста. Про експансію в інформаційний простір України ніхто не говорить.

Дмитро Кисельов і Владислав Флярковський на ICTV почергово будуть вести щоденний блок російськомовних новин. З 16 жовтня вони почнуть виходити по буднях о дев'ятій вечора, повідомляє Інтерфакс-Україна. Кисельов до всього ще буде головним редактором інформаційної служби каналу. Щоб вести новини, Флярковський буде спеціально приїжджати в Україну.

Після появи серед власників ICTV Віктора Пінчука Кисельов став головним ідеологом нового формату мовлення каналу. Популярність він отримав після того, як вів "Телевізійну службу новин" на радянському телебаченні. Владислав Флярковський останні роки був провідним журналістом московського каналу "ТВ Центр". Появу на каналы московських журналістів також пов‘язують з тим фактом, що у фінансуванні ICTV не останню роль відіграють російські структури.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування