Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гумовий Соцінтерн

Середа, 11 жовтня 2000, 21:47
І Соцпартія, і СДПУ (о) вважають, що саме вони є гідними членства у Соціалістичному інтернаціоналі. Але надмірні амбіції зайві – в Соцінтерні місця вистачить усім.

"У Соцпартії найвищі шанси найближчим часом стати членом цієї міжнародної організації", - передає слова Іосифа Вінського, народного депутата і одного з лідерів СПУ агентство Інтерфакс-Україна. Саме соціалісти, вважає він, "найбільш послідовно проводить лінію, яка сприймається Соцінтерном". Вінський нагадав, що СПУ понад п'ять років веде переговори про вступ. Головним конкурентом соціалістів є об'єднані соціал-демократи, які "являють собою реальну політичну силу".

Сам лідер ес-деків Віктор Медведчук впевнений, що заявка партії буде розглядатися на наступному конгресі Соцінтерну у 2002 році. При цьому віце-спікер зазначив, що "сьогодні нас запрошують абсолютно на всі заходи Соцінтерну". "Члени Соцінтерну і його керівництво придивляються до нашої партії, цікавляться тим, що відбувається в ній і в нашій державі, і ми будемо робити все, щоб заслужити в майбутньому членство в цій поважній світовій партійній організації", - сказав він. І, виявляється, соціалісти в цій справі не є перешкодою. У середу Медведчук в інтерв'ю передачі "Саме той" заявив, що від однієї держави до Соцінтерну може входити кілька партій.

Про причини, через які партії прагнуть потрапити до Соцінтерну, читайте тут:

Медведчук створить українську "Армію порятунку"?

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування