Олігархи розлучаються не одружившись

Середа, 18 жовтня 2000, 15:31
Компанії Пінчука так і не вдасться поріднитися з російським олігархічним гігантом "Альфа". Однак "Інтерпайп" не відмовляється від ідеї прикупити завод у північного сусіди.

Компанія "Інтерпайп", засновником якої є Віктор Пінчук, "громадянський зять" Леоніда Кучми, "не вела жодних переговорів" ані з самою "Альфа-Груп", ані з "Альфа-Еко", що входить до неї. Щоправда, як передає Інтерфакс-Україна, слова голови правління "Інтерпайпа" Дмитра Кулікова, "нам цікаво буде обговорити з ними різні проекти і варіанти співробітництва". Раніше УП писала про те, що "Альфа" хоче включити акції "Інтерпайпа" у новий металургійний холдинг.

Водночас, пан Куліков не спростував інформацію про придбання заводу в Росії, про що УП писала на початку жовтня. Доречі, блокуючим 25-процентним пакетом Таганрозького металургійного заводу, що нібито приглянувся Пінчуку, володіє компанія..."Альфа-Еко".

Деякі люди пов'язали активність "Інтерпайпу" на російському напрямку із введенням там санкцій проти українських труб. З цим пан Куліков теж не погодився. Та й у середу стало відомо, що підстав для ведення антидемпінгового розслідування проти України нині недостатньо. Це рішення оголосив перший заступник міністра промисловості, науки і технології Росії Андрій Свінаренко, передає РосБизнесКонсалтинг. Про можливу ж причині такого рішення Росії можна прочитати тут:

Сочинське похмілля

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування