Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інтернет - в сільські школи. Нова ідея Кучми

Четвер, 19 жовтня 2000, 13:24
Президент України Кучма не сумнівається, що за Інтернетом – велике майбутнє в сфері інформаційного простору.

У четвер наш "просунений" президент відкрив центральний офіс мережі Інтернет-кафе на київському Главпочтамті. Україна, вважає Кучма, ні в якому разі не повинна відстати від іншого світу в розвитку інформаційних технологій і мережі Інтернет.

Президент нагадав про підписаний ним указ, що направлений на сприяння розвитку Інтернету, який, як повідомили Кучмі, був позитивно сприйнятий світовою громадскістю. Однак дещо все ж турбує гаранта. Турбується він, що всі його добрі почини так і залишаться на папері.

У зв'язку з цим Кучма кинув клич: "Інтернет - в сільські школи!". Цікаво, чи знайомий президент з рівнем телефонізації і технічним станом телефонних станцій у глибинці. Швидше за все, так, оскільки, за його власним визнанням до його рідного глухого села Чайкіно телефон і асфальтовану дорогу провели тільки після того, як Кучма став президентом…

А ось що буде робити Кучма, коли в будь-якій сільській школі можна буде прочитати матеріали сайтів compromat.ru, flb.ru або парочку українських сайтів, на яких про нього не завжди втішно відгукуються? Одне сподівання, газет президент не читає, тільки телевізор дивиться, що і відбивається на рівні новин. Може, і до Інтернету його руки не дійдуть?


 
Це не жарт. Це фото з старого сайту Кучми.
 
Від УП хотіли додати посилання на передвиборний сайт Кучми - Країна, як проект, але чомусь сайт вже не працює. Там був чудовий моргаючий президент, а сам текст розміщувався на зворушливому фоні хрестів на шахтарських могилах. Цей сайт, за деяким даними, робили росіяни. Що їм може бути відомо про ментальність українців?

Достовірно відомо, що незабаром з'явиться новий сайт, на якому можна буде познайомитися з діяльністю президента і його адміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування