Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Спростування за Медведчуком
Коли очі з вухами не товаришують

Понеділок, 23 жовтня 2000, 19:23
Віктор Медведчук – великий містифікатор, який вирішив перейняти політичний досвід у Бориса Єльцина. Той всі останні роки в активній політиці говорив залізним голосом одне, а діяв з різницею до навпаки. Лідер СДПУ (о) переймає його майстерність.

"Ні сьогодні, ні завтра" Віктор Михайлович не має намір ставати президентом. Заявив це в черговий раз. Борис Миколайович 14 серпня 1998 року просто прогримів з екранів телевізора: "Девальвації не буде!". За три дні Росія поринула у безодню фінансової кризи.

Чим частіше Медведчук запевняє в небажанні стати президентом, тим більше віриш в протилежне. Аргументи, які навів лідер ес-деків на традиційній прес-конференції у понеділок, "вбивають" на місці: не буду сідати в головне крісло країни, "виходячи з Конституції і чинного законодавства".

Таку невчасну заяву Медведчук був вимушений проголосити. Кажуть, що перебуваючи на нещодавному з'їзді Сщцінтерну, Медведчук в кулуарах проговорився, що буде новим президентом. Кажуть також, що все це стало відомо президентові. Тому ця заява не для журналістів, а для Леоніда Даніловича.

Правда, Медведчук не забув підкреслити, що "президентські вибори відбудуться у жовтні 2004 року, як і передбачено Конституцією, і не раніше". Зараз для СДПУ (о) мета номер один – вибори-2002. "Коли це станеться, коли прийде час, тоді ми будемо говорити про всі інші плани або не будемо про них говорити", - сказав він.

Перший віце-спікер спростував в понеділок ще одну блукаючу в журналістських головах думку. Медведчук не згодний, що неголосування за проект держбюджету-2001 минулого четверга свідчить про парламентську і урядову кризу. На його думку, це не загрожує розпаду більшості і не свідчить про те, що парламентська більшість розділена на дві частини - пропрезидентську та пропарламентську.

Також на думку першого віце-спікера, "повним абсурдом" є думки про те, що Кабінет міністрів має піти у відставку, якщо парламент не зможе ухвалити бюджет. Ще Медведчук спростовує припущення, що п'ять фракцій і груп, які входять до більшості, в тому числі СДПУ(о), "гальмують" бюджетний процес.

Дійсно, сперечатися немає з чим, все це неправда. Неправда, неправда, неправда, правда, да, да, да…

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування