Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не збирається у відставку

Понеділок, 13 листопада 2000, 16:15
Мабуть, в Україні дуже серйозно ставляться до публікацій в "Независимой газете". Не минуло і двох днів після появи скандальної публікації, як прес-секретар прем'єра Наталія Зарудна спростувала чутки про відставку Ющенка.

В інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна Зарудна заявила, що Ющенко в понеділок з ранку, зазвичай вийшов на роботу і "проводить всі заходи, згідно робочого графіку".

В другій половині дня прем'єр поїхав до аеропорту "Бориспіль" зустрічати президента Кучму, який цими вихідними відпочивав у Криму.

 Іван Плющ
Іван Плющ
 
Свою думку з цього приводу висловив голова парламенту Іван Плющ, який розповів, що "ані разу не чув", щоб президент висловлював намір змінити прем'єра Ющенка. Тому він зробив висновок про безпідставність заяв щодо швидкої зміни керівництва Кабінету міністрів.

Спікер, як пише агентство, особливо звернув увагу на "плідну співпрацю між президентом, Кабінетом міністрів і Верховною Радою", яка була "ініційована саме президентом Леонідом Кучмою".

Спікер також вперше заявив, що парламент поки що не готовий до звіту уряду про ситуацію у паливно-енергетичному комплексі і його готовність до осінньо-зимового періоду, тому висловився за перенесення розгляду цього рішення, якщо Кабінет міністра звернеться з таким проханням.

"Цей сектор дуже важливий, - сказав спікер. - Відповідну постанову "складно розглядати у відриві від звіту Кабінету міністрів" за 9 місяців поточного року," - додав він і запропонував ухвалити спільне рішення з обох питань.

Нагадаємо, що Кучма, який не став приймати кадрові рішення після неоднозначних висновків комісії Марчука, покладає великі надії на майбутній звіт уряду. Кучма, до речі, одразу сказав, що обидва питання будуть розглядатися 16 листопада разом. Він, напевно, знає, що саме готується…

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування