Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гарант все знає і все чує

Середа, 15 листопада 2000, 15:24
Для Кучми чутки про звільнення Ющенка не стали несподіванкою. Щоравда, і указ про видачу прем'єрові "вольниці" гарант також не готує.

Чутки про відставку прем'єра Кучма пояснив "своїм власним досвідом". Раніше, як сказав гарант, якщо він збирався їхати "або до Вашінгтона, чи до Москви", то "обов'язково в пресі з'являлися подібні публікації". Щоб додати словам ваги, Кучма навів приклад про появу в американській пресі публікацій, які закидають, що ніби то українські літаки перевозять зброю або наркотики.

Так що розмови про відставку, які зійшли на гарному грунті суботньої статті в "Независимой газете", не варто сприймати серйозно. "Я переконаний, що це пов'язано з тим, що Ющенко їде 17 листопада до Москви, і комусь там, у Росії, не спиться", - передає здогадку президента агентство Інтерфакс-Україна.

Втім, із сном проблеми не тільки в мешканців російської столиці – гарант не виключив, що в цих чутках існує й "український слід". Однак наявність коренів з адміністрації президента Кучма категорично відкинув. А наприкінці гарант звернувся до уряду, нації і всього прогресивного людства: "Необхідно заспокоїтися, працювати і давати результат".

Так, як це вміє робити самий гарант. На питання про річницю переобрання Кучма віджартувався: "Я що, погано виглядаю?". "Як на мене, я виглядаю краще, ніж у перший термін", - несподіваний підсумок ще одного року роботи на Банковій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування