Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знає, скільки коштує свобода чоловіка

Понеділок, 20 листопада 2000, 20:18
Юлія Тимошенко сьогодні прилюдно сказала те, що всі й так знали, проте не поширювали через відсутність посилання на достовірне джерело. За словами віце-прем‘єрки, ціною звільнення її чоловіка з-під варти є її відставка з уряду.

Такі пропозиції надходили неодноразово, передає слова самої Тимошенко УНІАН. Доказів законності арешту Олександра Тимошенка немає, є лише голослівні ствердження, на базі яких віце-прем‘єрка зазнає щоденного тиску. "Прокуратура може займатися будь-якими речами, які безпідставно руйнують життя людей", -заявила Тимошенко, яка у понеділок прийшла на судове засідання, де розглядалась скарга адвокатів щодо незаконності арешту її чоловіка.

Проте сам Олександр Тимошенко згоден бути заручником цієї нездорової ситуації. "Він сказав, що я не маю здавати позицій в уряді і повинна продовжувати робити те, що роблю зараз". Заарештовані Олександр Тимошенко і Валерій Фалькович (друг і партнер віце-прем‘єрки під час її роботи в ЄЕСУ), будуть виправдані – і це лише питання часу, повідомила Юлія Тимошенко. Сам чоловік віце-прем'єрки, знаходячись під арештом, зробив цікавий висновок – держава набуває рис, коли, як сказав Дзержинський у своєму крилатому вислові "ваша свобода є не вашою заслугою, а нашим недоопрацюванням".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування