Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренко "заклав" ФБР нинішній Кабмін

П'ятниця, 24 листопада 2000, 12:51
Сенсаційну новину повідомляє російський скандально-відомий сайт Сompromat.ru. За даними сайту, "отриманим напередодні поштою", екс-прем'єр Павло Лазаренко вперше дав свідчення слідчим ФБР проти членів нинішнього уряду. Лазаренко почав говорити, пише видання, "дізнавшись про рішення американської Феміди екстрадувати його на батьківщину".

"З заяви Лазаренко випливає, що начальник Управління стратегії реформування відносин власності і регуляторной політики українського Кабміну Богдан Бутса, під час перебування Лазаренка на посаді прем'єр-міністра, здійснював комерційний зв'язок між ним і деякими віце-прем'єрами і міністрами в нинішньому уряді Ющенка. Раніше ці люди були керівниками великої комерційної структури і одного з державних фондів", - пише Сompromat.ru.

Насправді ця "сенсація" мало схожа на правду. По-перше, дані про те, що Лазаренко вже "розповів ФБР все про Кучму", і не тільки, з'являються не вперше. По-друге, видання спирається на невірне посилання - ніби 21 листопада генеральний прокурор України Михайло Потребенько повідомив українським журналістам, що в США правоохоронними органами ухвалено рішення про те, що екс-прем'єр України Павло Лазаренко має з'явитися перед судом у власній країні.

Після отримання офіційного запиту від української сторони Міністерство юстиції США почне процедуру екстрадиції Лазаренка до України, пише неназване джерело "Компромату". Насправді ж Потебенько говорив про те, що Лазаренко будуть судити у США.

Про подробиці цього скандалу читайте тут
Загальмована реакція Потебенька
Лазаренка будуть судити в США

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...