Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Все це правда", каже Мороз

Середа, 29 листопада 2000, 11:28
Олександр Мороз закликав парламент звернутися до посольства США з проханням про незалежну експертизу тіла, знайденого в Тараще. "Нам необхідно знати істину, щоб захистити правду, захистити честь держави", - заявив Мороз.

Посольство США готово сприяти проведенню незалежної експертизи тіла, виявленого у Таращанському районі Київської області, якщо до них звернеться яка-небудь офіційна структура України, сказав він.

Мороз також запропонував провести спеціальне засідання парламенту для того, щоб заслухати інформацію депутатської спеціальної слідчої комісії з розслідування обставин зникнення Гонгадзе.

Лідер Соцпартії вважає, що депутати мають утриматися від коментарів з приводу скандалу навколо аудіозапису до з'ясування усіх обставин зникнення Георгія. "Не намагайтеся виправдати те, що не вимагає виправдань. Ви ж всі добре знаєте, що все це правда", - сказав він, звертаючись до колег.

Мороз звернув увагу на "специфічне освітлення" на телеканалах ситуації навколо скандального запису. Телеканал "1+1", наприклад, ухитрився згадати про гучну заяву, не називаючи імен і посад Кучми, Литвина та Кравченка. Більшість інших телеканалів просто відвели левову частку часу в матеріалі про це коментарям пропрезидентських депутатів, які доводили, що Мороз "підставився". Яка ж ціна "підстави" Мороза - ганьбити президента, щоб погубити політичну кар'єру соціаліста!

Тим часом, спеціальна слідча комісія Лавриновича з розслідування обставин зникнення Гонгадзе у вівторок прийняла до розгляду матеріали Мороза.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування