Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Друге пришестя Кучми в Інтернет

Середа, 13 грудня 2000, 13:54
Тепер Кучма буде ближче до інтернетівського народу й абсолютно прозорим. Для цього він знову вийшов в Інтернет, а перший раз йому знадобився сайт під час виборчої компанії. Зараз сайт Кучми демонструє його прихильність сучасним технологіям і увагу до Інтернету. Хоч його увагу до цієї частини інформаційного простору наш колектив вже пережив на собі.

У середу відбулося офіційне представлення кучми в Інтернеті на сторінці www.kuchma.gov.ua. Як вам подобається домен?

Викладемо опис сайта словами агентства Інтерфакс-Україна. На головній сторінці на фоні жовто-синього державного прапора України, що розвівається, вміщена фотографія президента і текст президентської присяги. На сайті розміщена біографія Леоніда Кучми, приведені цитати з Конституції, що визначають статус і повноваження глави держави.

В рубриці "Укази й розпорядження" можна ознайомитися з текстом одного з останніх указів "Про додаткові заходи щодо безперешкодної діяльності засобів масової інформації, дальшого утвердження свободи слова в Україні".

У рубриці "Виступи" будуть вміщені тексти останніх резонансних виступів голови держави, в розділі "Фотоархів" - фотозвіти про останні зовнішньополітичні акції.

Буде на сайті й рубрика "ЗМІ про діяльність президента", а також рубрика "Питання-відповідь", в якій кожний відвідувач сайту зможе задати питання, яке його цікавить, Леоніду Кучмі. Також протягом тижня можна буде направляти питання з тієї або іншої тематики керівним співробітникам президентської адміністрації.

На сайті теж дані координати співробітників управління прес-служби президента, подробиці акредитації, вміщені всі повідомлення прес-служби, починаючи з вересня цього року.

На сайті можна буде взяти участь в опитуванні. Зараз відвідувачам пропонують висловити враження від участі президента в самміті СНД в Мінську.

Розробка сайту - web-майстерня Angel Studio, хостінг і підтримка - компанія "Укрсат".

Прес-секретар президента Олександр Мартиненко заявив, що сайт "покликаний зробити діяльність президента більш прозорою і відкритою". При розробці сайту, яка здійснювалася під керівництвом прес-служби президента, враховувався, передусім, чинник зручності використання його засобами масової інформації і іншими користувачами Інтернету.

Сайт буде щодня оновлюватися, і задача прес-служби полягає в тому, щоб саме на ньому оперативно з'являлися новини про діяльність Леоніда Кучми, повідомив прес-секретар.

Поки інформація на сайті вміщена тільки на українській мові. Найближчим часом планується "запустити" російськомовну і англомовну версії.

Інтернет - в сільські школи. Нова ідея Кучми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...