Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Волков: мільйон відсотків, що Кучма не винен

Четвер, 14 грудня 2000, 14:29
Олександр Волков як і раніше докладає максимум зусиль для пошуку Георгія Гонгадзе. У інтерв'ю УП він заявив, що "з'явилася нова інформація про знайдене в Таращі тіло. За даними Волкова, на момент, коли тіло витягували з ями, на ньому не було прикрас. Для з'ясування всіх обставин Волков збирається направити до Таращі спецгрупу. "Я хочу докопатися до істини і хочу зняти всі підозри з Президента. Я на мільйон відсотків упевнений, що Кучма не причетний до цієї справи", - емоційно говорив Волков. Він переконаний, що останнім часом справа Гонгадзе відійшла на другий план, а замість цього Олександр Мороз займається "пропагандою власного іміджу".

Волков також додав, що відразу ж, з першого дня зникнення Георгія Гонгадзе, він звернувся "по неформальним зв'язкам" до відомого авторитету Володимира Киселя, який повідомив йому, що жодне з угрупувань не має ніякого відношення до викрадення Гонгадзе; ці ж люди робили спроби розшукати сліди Гонгадзе. Зі слів Волкова, вони переконані що до цієї справи причетні колишні працівники спецслужб.

Керівник "Відродження регіонів" дуже скептично поставився до продемонстрованого в Парламенті відеозапису. Він звернув увагу на те, що цей відеозапис і той, який був показаний напередодні, "абсолютно ідентичні", не зважаючи на те, що зроблені в різний час.

"А ви подивіться, як чітко він все вимовив. Я знаю цю людину, я з ним розмовляв, він і двох слів зв'язати не може".

Від УП додамо, що Волков у даній ситуації залишився вірним Президенту і знову вирішив підставити йому плече. Дана думка, мабуть, відображає позицію прихильників Президента в конфлікті Гонгадзе - Мороз - Кучма.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування