Доля Деркача і Соловкова в руках Потебенька

Четвер, 14 грудня 2000, 19:16
Звільняти керівників митниці і СБУ Кучма буде тільки після того, як у ситуації розбереться Потебенько. Але взагалі "гарант" не показує ніякої стурбованості ситуацією в парламенті.

Про своє спокійне відношення до того, що відбувалося в четвер на спеціальному засіданні у Верховної Раді, Кучма повідомив у Чорнобилі. "У житті президента кожен день – це іспит", - заявив "гарант", який складає зараз найважчу "сесію".

Живучи з такою проблемою вже шість із половиною років, Кучма зізнався нарешті, що на велику кілкість своїх проблем він не завжди знаходить відповідь. У цього явища є і пояснення - Україні "необхідно пройти дуже великий шлях, щоб усі проблеми вирішувалися цивілізованим шляхом, щоб на слові "демократія" не спекулювали політичні сили, які вкладають у це слово цілком інше розуміння".

Після цього "гаранта" потягло на філософію. Кучма нагадав журналістам китайську мудрість - якщо ти хочеш побажати щось погане своєму ворогу, побажни йому жити в епоху змін, передає Інтерфакс-Україна.

Україна живе під час великих змін, поділився спостереженням Кучма. І необхідно "випити цю гірку чашу до дна, щоб зрозуміти, що за рахунок провокацій, якими б вони не здавалися правдоподібними, імідж не заробиш", - ввійшов у роль Сократа "гарант".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...