Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров проти...

П'ятниця, 15 грудня 2000, 19:26
Приємно, що маємо вже друге підтвердження швидкого реагування керівників державних органів на наші публікації. Цього разу Микола Азаров, як виявилося уважно читає УП. Йому не сподобалося слово "подельник", і ми його розуміємо. Приємно, що сам Микола Янович вірно зрозумів в якому саме контексті ми використали це слово. Надаємо його лист до УП повністю.


Редакції Інтернет-видання
"Українська правда"


14 грудня цього року в публікації "Деркач і Азаров виступили із зверненнями до народу" Голову державної податкової адміністрації України було названо "подельником" (контекстуально) у "справі Гонгадзе".

Як і всі, кому дійсно небайдужа доля Георгія Гонгадзе, я слідкую за публікаціями про перебіг подій, співпереживаю тим, хто намагається встановити правду.

Отже, мені відома і послідовна позиція "Української правди": безсторонній Закон повинен розставити крапки в цій справі. А справедливість мусить грунтуватися на праві.

Тим більше засмучує те, що автор названої публікації дозволив собі використати такий вислів і в такому тоні, що неприпустимо для тих, хто поважає право і норми професійної етики.

І емоційність, і гостроту в публікаціях, присвячених розслідуванню зникнення Георгія Гонгадзе можна зрозуміти. Але все це не дає підстав випереджати слідство і суд, побіжно чіпляти незаслужений "ярлик" керівникові державної установи, який до того ж абсолютно непричетний до справи, яка розслідується.

Сподіваюсь, що журналісти, які дотримуються найвищих фахових стандартів і сповідують високі моральні норми, погодяться зі мною і донесуть цього листа до читачів "Української правди".

Голова Державної податкової
адміністрації України
М.Я.Азаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування