100 тисяч за порятунок репутації

Неділя, 17 грудня 2000, 14:54
СБУ, яка тепер веде оперативно-слідчу роботу по всіх трьох кримінальних справах – зникненню Гонгадзе, таращанському трупу і "за фактом наклепу", пропонує 100 тисяч гривень "за сприяння в пошуках" Георгія.

Усіх, кому відомо що-небудь про обставини зникнення Георгія Гонгадзе, просять звертатися до СБУ. Телефон у Києві: 212-70-22. Факс: 224-21-24. Інформацію приймають цілодобово, при цьому конфіденційність гарантується.

Крім пропаганди рішучості СБУ відстояти правду, а також збудження фантазії психічно неврівноважених "телепатів" та "гіпнотезерів", ця акція навряд чи приведе до якогось результату. Одразу після того, як Георгій пропав, була оголошена премія в 25 тисяч гривень, але це ані на крок не наблизило ні слідство, ні громадськість до розв‘язки таємниці його зникнення.

У зв'язку з цим виникає декілька питань. Чому це сталося тільки зараз, рівно через три місяці з дня зникнення Георгія? Звідки в бідної СБУ такі гроші? І чому СБУ одразу не дала ці гроші Морозу або Мельніченку за інформацію про причетність до пропажі Георгія Кучми, Кравченка і Литвина?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування