Олігарх готовий перекваліфікуватися в security

Четвер, 21 грудня 2000, 15:54
Волков разом з "Відродженням регіонів" готовий узяти під особисту охорону майора Мельніченко. У відповідь на послугу той має поспілкуватися з Волковим. "У нас до нього є багато питань", - розказав в інтерв'ю УП лідер депутатської групи.

"Парламент гарантував йому недоторканість, генпрокуратура гарантувала йому недоторканість, ми йому її гарантуємо", - розійшовся в інтерв'ю УП Волків, який все ніяк не може зрозуміти, з його ж слів, чому громадянин України Мельниченко повинен давати покази за рубежем. "Він громадянин України, тому повинен свідчити тут", - викрутився Волков на питання, чому його фракція голосувала проти постанови про прискорення розслідування зникнення Гонгадзе.

Лідер "Відра" також має на озброєнні ще одну причину, через яку депутатська група була проти постанови. На думку Волкова, замість експертизи за кордоном варто дочекатися результатів українського дослідження: "А ось ви уявляєте, а раптом тіло, прикраси, голоси на плівці "ті"! Навіщо тоді звертатися за кордон?"

Дійсно, тоді за кордон треба брати авіаквитки, а не давати заявки на проведення експертизи. Але навряд чи екс-радник Леоніда Даниловича сам вірить в такі результати експертизи.

Про голосування Волкова можна прочитати тут

Деркач, Волков і Пінчук не хочуть прискорення розслідування справи Гонгадзе?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...