Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Усім, хто вміє читати, чути, бачити і сприймати

Четвер, 21 грудня 2000, 16:51
Шановні панове та товарищі!

Останнім часом у зв`язку з подіями, що поляризували український політикум, на адресу багатьох журналістів пролунало чимало докорів і відвертих образ. Мені особисто довелося почути у свій бік багато звинувачень у продажності і підтримці режиму.

Здається, що політики, так само як і себе, розділили пресу виключно на тих, хто за і проти нинішньої влади. Проте, навіть ті, хто говорить про необхідність свободи слова, забули про головний принцип роботи журналістів - не можна ставати ні на чий бік, треба подавати лише об`єктивну і всебічну інформацію.

Журналіст не може бути політиком. Я є журналіст, і тому не є ані симпатиком Президента і партій, що його підтримують, ані великим прихильником оппозиції. Я тільки висвітлюю події і намагаюсь робити це об`єктивно і всебічно, наскільки володію інформацію. Я готовий відповісти за кожне своє слово або фразу, що пішли в ефір і мені не соромно дивитися в очі колегам або політикам за те, що я роблю.

Змусити мене писати брехню ніхто не може, та й досі таких спроб не було. Тому я ще раз звертаюсь до всіх політиків та учасників останніх подій на Майдані Незалежності, до всіх, хто вміє читати, чути, бачити і здатний спримати: не звинувачуйте журналістів, які намагаються надавати всебічну інформацію, не стаючи ні на чий бік. Інакше ви нічим не будете відрізнятися від противників свободи слова, з якими ви боретесь, принаймні, на словах.

З повагою, Володимир Ар`єв, журналіст.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування