Сумщина готова стати багнетом "гаранта"

П'ятниця, 22 грудня 2000, 13:28
"Народна" ініціатива з низу, яка організувала Україні квітневий референдум і нещодавно пропонувала Кучмі ввести пряме президентське правління, знову подає голос. Сумщина закликає "гаранта" вжити все можливе для стабілізації політичної ситуації та в разі необхідності розпустити Верховну Раду.

Із таким зверненням до Кучми вийшла Сумська обласна рада. "Значна частина депутатів Верховної Ради весь час займається безплідною демагогією, що призводить до нагнітання суспільно-політичної ситуації" – говориться у зверненні. За недружні характеристики колег на адресу колег із законодавчого органу найвищого шабля проголосував 51 депутат із 58 присутніх у залі облради. У випадку, якщо "гарант" буде вважати за потрібне розпустити парламент, сумські обранці готові його підтримати.

Далі облрада вирішила перебрати на себе функції найвищого судді, заявивши, що "безпідставні звинувачення, безпрецедентні провокації, які були привселюдно розкриті фахівцями, підступні наклепи, політичні дебати у Верховній Раді не створять конструктивних законів, які поліпшать життя пересічних громадян".

Саму Верховну Раду депутати охарактеризували як "неконструктивну, непослідовну та демагогічну", пише сумський часопис "Данкор". Витвір облради був розповсюджений серед місцевих мас-медіа із грифом "для обов'язкового друку в міських та районних ЗМІ". За допомогою інтернету голос Сумщини почують у всьому світі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування