Справою Гонгадзе буде займатися розвідка

Понеділок, 25 грудня 2000, 16:00
СБУ вирішила посилити склад оперативної групи центрального апарату, яка працює над справою Гонгадзе за рахунок розвідників і контрразвідників. До її складу, крім того, увійдуть експерти і фахівці технічних служб.

Агентство Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-центр СБУ повідомляє, що відповідні групи створені і в регіональних органах СБУ. Орієнтування черговий раз, тепер вже по каналах СБУ, направлені правоохоронним органам і спецслужбам країн СНД і далекого зарубіжжя, до Інтерполу.

Зараз працівники СБУ впритул зайнялися всебічною перевіркою всіх існуючих версій, в тому числі і "про можливу причетність до вказаних подій конкретних осіб і структур". Особлива увага приділяється встановленню обставин, які передували зникненню журналіста.

Дивно, що тільки зараз СБУ так щільно зайнялася цією справою. Адже раніше, ще до відсторонення від слідства працівників МВС "з морально-етичних міркувань", СБУ повинна була займатися розслідуванням. Однак, після перших бесід з працівниками СБУ ще у вересні, ніхто з співробітників УП не спілкувався з працівниками спецслужби. Хіба що вони представлялися яким-небудь "дядєй Васєй".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування