Мороз розповів всю правду

Понеділок, 25 грудня 2000, 16:46
"Я виконував свій громадянський обов'язок", - говорить Мороз про те, чому він оприлюднив касети Мельниченка. "І не вважаю, що мої дії вийшли за межі цього. Крім того, мої дії продиктовані повагою до закону і Конституції. Зокрема, Карний кодекс зобов'язує кожного громадянина, якщо не помиляюся, це стаття 167, діяти саме так". Все це Мороз говорив на нашому чаті, який УП проводила спільно з провайдером "Свiт Онлайн".

Ми дізналися, що у Мельніченка є ще матеріали, які особисто Мороз не хоче оприлюднювати, однак "все залежить в цьому випадку від президента". "Як сказав Микола Мельниченко, він тривалий час документував розмови в кабінеті президента, і у нього досить матеріалів для того, щоб підтвердити злочинність дій посадових осіб. Наскільки мені відомо, в нього є цікаві записи розмов президента з Лазаренком, Бакаєм, Азаровим і деякими іншими дійовими особами. Ці матеріали розміщені таким чином, що можуть бути оприлюднені, якщо буде існувати загроза життю цього офіцера або інших осіб, причетних до "тейпгейту".

Ще на чаті говорилося про реакцію Заходу, Ющенка, про тиск на сім'ю Мороза, про подальші плани опозиції. Все це на чаті "Української правди" www.chat.pravda.com.ua.

Було б сказано ще більше, якби не технічні проблеми, що "випадково" виникли, над причинами виникнення яких зараз працюють фахівці провайдеру. Як тільки наші підозри підтвердяться, УП про це розкаже…

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...