Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Християнcькі мотиви у творчості Кучми

Понеділок, 25 грудня 2000, 18:25
Радників Кучми, що рекомендують розігнати парламент, побільшало. Християнсько-демократична партія запропонувала "гаранту" ініціювати розпуск Верховної Ради, якщо "парламентська більшість не відновить роботу".

Лідер християнсько-демократичної партії Журавський зробив таку пропозицію "гаранту" під час зустрічі на Банковій. Таким чином, поповнюються ряди радників, що пропонують Кучмі начхати на Конституцію - відповідно до Основного закону, президент одержує права для розпуску парламенту тільки коли протягом 30 днів однієї чергової сесії не можуть початися пленарні засідання. Минулого тижня з ініціативою розпустити Верховну Раду виступили депутати Сумської облради. Завдяки УТН країна також знає, що на Банкову щодня надходять листи та бандеролі від простих сталеварів та вчителів – від Донбасу до Чопу – які рекомендують гаранту-гетьману взяти в руку булаву та навести в державі лад.

Але особливо розчулює в заяві лідера партії Журавського формулювання, за яких умов він і чотири з половиною сотні його колег достроково мають стати безробітними. Виходячи з роздумів головного шанувальника християнської ідеї, парламентська більшість останнім часом займається явно не гідної Бога справою - перебуває у безстроковій відпустці або злісно байдикує. Дух захоплює від картини, як депутати-більшовики під Новий рік сидять у парламенті і завзято "відновляють роботу", а навколо них бігає Журавський із факсимілє "гаранта" в одній руці й указом про розпуск в інший, стимулюючи більшовиків до праці.

Правда, трохи не по-християнському виходить у Журавського з меншовиками, які теж є людьми та депутатами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...