Некваплива шизофренія

Вівторок, 26 грудня 2000, 16:31
У генеральній прокуратурі дотепер визначаються, де проводити експертизу знайденого в Таращі тіла, повідомив член комісії Лавриновича Віктор Шишкін. За його словами, передає УНІАН, дотепер не проведена експертиза з визначення дати смерті. Як повідомив Шишкін, сучасні технології дозволяють констатувати дату смерті з точністю до тижня або навіть дня.

Як повідомив Лавринович, комісія має намір сприяти матері і дружині Георгія в проведенні незалежної експертизи за межами України, якщо вони звернуться з таким проханням, передає Інтерфакс-Україна. Цю новину депутат повідомив після засідання депутатської слідчої комісії. Зазначимо, що у її роботі брали участь заступник генерального прокурора Винокуров, заступник голови СБУ Вандін і парламентський глашатай волі "гаранта" Безсмертний.

Проведення незалежної експертизи є вимогою акції "Україна без Кучми". Сам Кучма після зустрічі з координаторами мітингуючих Чемерисом і Луценком погодився з нею, але через декілька днів обмовився, що це має відбуватися в рамках правового поля України. Прокуратура, на відміну від незаангажованих експертів, клялася і божилася, що провести таку експертизу за кордоном не дозволяє вітчизняне законодавство.

Від УП додамо, що відповідне зверенення про проведення експертизи від мами Георгія вже є.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News