Азаров, який знає правду, але не хоче в прем'єри

Вівторок, 26 грудня 2000, 18:26
У вівторок головний податковий адміністратор країни Азаров зробив подвійне спростовання. По-перше, він у черговий раз відкинув версії про свою причетність до справи Гонгадзе. По-друге, Азаров спростував чутки про своє швидке призначення прем'єр-міністром.

Зроблено це було в цікавій формі. "Ніколи президент не вів розмов про можливість мого підвищення по службі", - повідомив Азаров. При цьому сам податківець, за його словами, також ніколи не пропонував себе Кучмі. Мета ж, із якою поширюється інформація про можливе призначення Азарова головою уряду - бажання посварити з Ющенком. А він, між іншим, "із повагою" відноситься до уряду і прем'єр-міністра. Розбіжність же в статистиці з Тимошенко, що у підсумку призвело до фрази Ющенка "якщо хтось може краще - будь ласка", було просто "виконанням покладених законом зобов'язань із надання інформації", розповів Азаров.

Немає в Азарова і "волохатої руки" у Росії, яка б пролобіювала його призначення на прем'єрський пост. "Я сім років у Москву не їздив", - передає одкровення податківця Інтерфакс-Україна.

Закриваючи тему відсутності політичних амбіцій у Азарова, залишається один незрозумілий момент - щось же змушує його стояти біля істоків амбіційної партії "Трудова солідарність України"?

Зате Азарову відома інша таємниця - правда про "касетний скандал" незабаром буде оприлюднена, тому що усі його виконавці вишикувалися в "зрозумілий логічний ряд". Від пропозиції назвати прізвища податківець ухилився.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування