Потебенько Кравченку око не виклює

Четвер, 28 грудня 2000, 11:29
Міліцію знову підключили до розслідування справи Гонгадзе. Потебенько без проведення експертизи як на батьківщині, так і за кордоном, вірить Кравченку на слово.

"Немає підстав підозрювати міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка", - напередодні увечері заявив в інтерв’ю телеканалу СТБ генпрокурор. Тому, передає слова Потебенька УНІАН, до складу слідчо-оперативної групи, яка розслідує справу зникнення Георгія, знову введено оперативних працівників МВС.

На якій підставі Потебенько повірив Кравченку, генпрокурор не повідомив. Свого часу, двічі виступаючи в парламенті, сам керівник МВС не відповів на пряме запитання, чи належить йому голос, який рекламував Кучмі послуги спецпідрозділу "орлів" для нейтралізації Гонгадзе. Отже, може мати місця один з варіантів – чи Потебенько вже отримав результати експертизи, але забув їх повідомити громадськості, чи експертизу він проводив сам, просто заглянувши в ясні очі головного міліціонера країни. Чи, можливо, третій варіант – ніякої експертизи Потебеньку не треба, бо "підстав підозрювати Кравченка немає", оскільки їх не може бути в принципі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...