Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Акція "Україна без Кучми" у Львові

Четвер, 28 грудня 2000, 18:09
В Львові кілька сотен осіб пікетували в четвер офіс обласного губернатора Сенчука. Мітинг пройшов під синьо-жовтими прапорами, а також прапорами УНА-УНСО.

За три дні до Нового року під будинком обладміністрації зібралися учасники пікету "Україна без Кучми". Крім розслідування зникнення Георгія Гонгадзе, пікетники вимагали переносу суду в справі Білозора до Львову. Паралельно перед обладміністрацією пройшов мітинг львівських учителів, що вимагали підвищення зарплати.

У цей же день, 28 грудня, у Львові пройшла прес-конференція начальника обласного управління СБУ Івана Войтовича, який ніби то розповів про подробиці допиту жінки, що буцім-то бачила Георгія у Львові 22 грудня. Ясно, що нічого нового спецслужби не повідомили, традиційно пославшись на таємницю слідства. Єдиний цікавий момент - повідомлення про те, що Гонгадзе був помічений у Львові, було анонімним і прийшло на чергову телефонну лінію. А вже потім, через кілька днів, сама СБУ розшукала свідка і допитала її. Войтович заявив, що на психічно неврівноваженого вона не схожа.

Але незрозуміло – Георгія у Львові знає навіть більше людей, ніж у Києві. І чомусь ніхто інший про таємного незнайомця, схожого на Гонгадзе, не повідомляв.

Про хід акції читайте
Влада прагне сховати пам'ять про Гонгадзе

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...