Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для тих, хто не зрозумів, повторюємо...

Четвер, 28 грудня 2000, 21:34
Кучма та його більшість явно говорять різними мовами. Тому для тугодумів парламентський рупор волі "гаранта" Роман Безсмертний ще раз повторив, що Кучма не пропонував депутатам імплементацію тільки одного питання - про розпуск парламенту.

Кучма хоче повномасштабного впровадження в життя волі народу, який розповів про свої таємні бажання на референдумі 16 квітня. Тому Безсмертний рішуче спростовує інформацію про бартер із більшістю - імплементація питання про розпуск Верховної Ради в обмін на відмову імплементувати всі інші питання. "Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності", - повідомив Безсмертний у спеціальній заяві, що була оприлюднена на УТ-1.

Заяви колег-депутатів Турчинова і Костенка Безсмертний не сприймає як передсвятковий прикіл. "Впадає в око намір дискредитувати цими діями главу держави, який, будучи гарантом Конституції, послідовно робив усе від нього залежне, щоб практично втілити в життя народне волевиявлення і рішення з цього приводу Конституційного суду України".

Правда, перегнув палку представник "гаранта" в іншому - переоцінив значимість референдуму для "маленького українця". "Необдумана фраза або заява може стати детонатором соціального вибуху, що є неприпустимим, особливо напередодні зимових свят - Різдва Христова і Нового року". Можна уявити: ось Турчинов говорить, що Кучма наплював на референдум і пропонує імплементувати лише одне питання, а от Майдан, на якому, прямо під мостом тисячоліттяя, зібралося тисяч двісті демосу, і в кожного - у кожного! - у руках транспарант із гаслом: "Кучма, нам треба всі чотири, а не один! Партія "Демократичний союз"

Бажання Безсмертного донести в маси правду є гідним. Тільки досвід показує – чим із більшим завзяттям Банкова починає спростовувати якийсь "брєд сівой кобили", тим більше шансів, що насправді "брєд" – не брехня.

До речі, одразу після оголошення заяви Безсмертного, диктори УТ-1 приступили до зачитування листів трудящих, які підтримують Кучму, як єдиного "гаранта" Конституції, і висловлюють протест огульним обвинуваченням Мороза на адресу найсвятішого. Услід за цим - репортажі з мітингів у Закарпатської області (дякуємо Суркису і Медведчуку) і Луцьку, які вимагають від гаранта реалізації їх волі, виявленої на квітневому референдумі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування