Леоніду Кучмі вистачило 99,6%

Середа, 10 січня 2001, 16:23
У той час, коли генеральній прокурор зачитував інформацію перед депутатами, президент знаходився в Дніпропетровській області. Ймовірно гарант поїхав з Києва для того, щоб формально знаходиться подалі від епіцентру подій.

Леонід Кучма заявив, що, за інформацією, що є у нього, експертиза ДНК підтвердила, що тіло, знайдене в Таращанському районі Київської області, належить журналісту Георгію Гонгадзе. Відповідаючи на запитання журналістів в середу вдень у Кривому Розі, повідомляє Інтерфакс-Україна, президент повідомив, що з ранку "був поінформований про те, що на 99,6% експертиза з ДНК, по одному параметру, підтверджує, що це - Гонгадзе". Хочеться спитати, чи вірите ви в те, що президент дізнався про ці результати тільки сьогодні вранці!? Але йому, на відміну від Потебенька, вистачає 99,6%, щоб сказати, що це тіло Гонгадзе.

За словами президента, експертиза проводилася в Росії, оскільки в Україні немає відповідних можливостей. Леонід Кучма зазначив, що не знає про те, як проходить виступ генерального прокурора Михайла Потебенька у Верховній Раді. "Я знаю, що він мав оприлюднити всі результати експертизи - як внутрішні, так і закордонні", - сказав президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування