Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

АКЦІЯ "УКРАЇНА - БЕЗ КУЧМИ"

Середа, 10 січня 2001, 19:22
Акція "Україна без Кучми" у Києві відновиться після того, як 21 січня рішення про це буде прийнято на зборах представників областей. А вже 15 січня відбудеться пікет посольства Німеччини з вимогою до Шредера відмовитися від зустрічі з Кучмою під час поїздки того у ФРН наступного тижня.

Як передає УНІАН слова Володимира Чемериса, дата появи наметового містечка в Києві може змінитися в залежності від того, чи відбудеться поховання Георгія Гонгадзе.

А в Харкові наметове містечко повинне з'явитися вже в четвер. На центральній площі міста - площі Свободи - харківська організація УНА-УНСО почне безстрокову акцію "Україна без Кучми". За даними Інтерфакс-Україна, питання про дозвіл проведення акції залишається відкритим. Однак УНА-УНСО обіцятити вийти на площу при будь-яких умовах. Акцію в Харкові підтримають місцева організація партії "Собор" і соціалістів.

Також лідер УНА-УНСО Андрій Шкіль заявив, що акція "Україна без Кучми" на Майдані Незалежності в Києві відновиться 21 січня. За його словами, така домовленість є в координаційної ради акції, до якої входять представники 25 партій.

Про те що було перед тим, читайте здесь

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...