Одного побачення з Тимошенко замало

П'ятниця, 12 січня 2001, 12:23
Віце-прем'єр Тимошенко у п'ятницю о 10 годині ходила на допит до генеральної прокуратури. Але одним побаченням та не задовільнилася. Юлію Володимирівну знову запрошено на 16 годину.

Про два неромантичних побачення віце-прем'єра в один день УП повідомив керівник прес-служби "Батьківщини" Петро Якобчук. Про інші подробиці зустрічі не повідомляється – невідомо, з ким зустрічалася Тимошенко – з українськми слідчими або російськими.

Проте відомо, що через це віце-прем'єр пропустила початок урядового засідання. Але після закінчення допиту Тимошенко поїхала до Кабміну, сказав Якобчук. На цьому засіданні, за даними УНІАН, могли розглядати питання щодо порушення проти віце-прем’єра кримінальних справ.

Зараз, як сказав Якобчук, великі сподівання покладаються на інформацію, яку за ходатайством фракції "Батьківщина" планується отримати від української служби радіо "Свобода" про додаткову інформацію щодо замовного характера справи проти Тимошенко. Про це майор Мельниченко заявив у другому інтерв’ю радіостанції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування