"Репортери" знову наполягають на відставці Потебенька

П'ятниця, 12 січня 2001, 16:51
"Репортери без кордонів" повторюють свою вимогу, щоб Генерального Прокурора пана Потебенька було звільнено з посади і висловлюють впевненість, що його перебування на посаді є завадою щодо виявлення правди у справі зникнення Георгія Гонгадзе.

У п'ятницю "репортери" розповсюдили комюніке з приводу спростування прес-секретарем президента Украиїни Олександром Мартиненко слів Робера Менара про реакцію Кучми на критику журналістів на адресу Потебенька. Мартиненко навіть заявив, що розмова взагалі не торкалася питання відставки генпрокурора.

"Робер Менар, генеральний секретар "Репортерів без кордонів", підтверджує свою заяву, під час розмови з Президентом Леонідом Кучмою 11 січня 2001 року: "Чи не вважаєте Ви, пане Президенте, що поведінка Генерального Прокурора в цій справі варта покарання?", і підтверджує також, що Президент не відповів на це запитання, - отже, жодним словом не захистив Генерального Прокурора України пана Михайла Потебенька. Про це Робер Менар повідомив на прес-конференції того ж дня", - пишуть "репортери".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News