Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма здатен на злочин - результат опитування

Неділя, 14 січня 2001, 14:48
Все ж таки наскільки цинічний в нас народ. Все знає про свою владу, не вірить властителям, але голосує за них, тільки б "не було війни", або щоб інший, новий не став красти більше. Таку дивну вибіркову толерантність український народ продемонстрував на виборах президента, а довірливу несвідомість - під час референдуму.

Зараз ситуація змінилася. Радикально. Опитування на сайті "Української правди" показав, що Кучмі не вірять і не сумніваються в тому, що він здатний на злочин.

 Результати опитування
Результати опитування на українській сторінці сайту. Опитано 1950 відвідувачів
 
Тільки 4% з опитаних 2399 відвідувачів російської та української сторінок сайту вважають, що плівки Мороза - фальшивка, яку виготовили опоненти Кучми.

Однак 78% переконані, що з Георгієм розправилася влада. Саме такий відсоток наших відвідувачів переконані, що Гія зник "після виконання силовими відомствами злочинного наказу Кучми".


На ці приголомшуючі результати можна запропонувати два пояснення. Або все дійсне так і було, або влада своїми незграбними виправданнями сама зробила все, щоб в це всі повірили. І те і інше свідчить про катастрофічне зниження довіри до президента і його оточення.

Всього по 5-6% прихильників набрали такі запропоновані версії - Георгія використали зовнішні сили, щоб контролювати ситуацію в Україні, його нейтралізували опоненти Кучми, щоб того підставити, а також припущення, що зникнення Гії і компромат ніяк не пов'язані. 3 % мають свою власну думку з цього приводу.


 Результати опитування
Результати опитування на російській сторінці сайту. Опитано 449 відвідувачів
 

При аналізі результатів голосування ми не враховували той факт, що відвідувачі Інтернету в Україні взагалі і "Української правди" зокрема відрізняються розумом і кмітливістю, критичним ставленням до влади і здібністю до самостійного мислення. Тобто мислять і голосують трохи інакше, ніж основна частина населення.

В наступному опитуванні ми спробуємо взнати вашу точку зору на те, що саме може змусити Кучму піти у відставку. Голосуйте!

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування