Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

І Ющенко туди ж…

Середа, 17 січня 2001, 11:12
Народ, який істерично вимагає імплементації, отримав в свої ряди ще одного прибічника. У середу прем'єр Ющенко від імені уряду попросив парламентську більшість 18 січня втілити в життя результати квітневого референдуму.

Побажання Кабінету міністрів прем'єр передав на зустрічі з представниками парламентської більшості, де був присутній Плющ. Як передає Інтерфакс-Україна, про це в середу у Києві, відкриваючи засідання Кабміну, повідомив перший віце-прем'єр Юрій Ехануров. Сам Ющенко в цей час ще продовжував зустріч з депутатами в приміщенні уряду.

У ході зустрічі з депутатами Ющенко повідомив, що готовий вислухати пропозиції фракцій про "бачення структури Кабінету міністрів". (Представники більшості запитали Ющенка, чи готовий він після прийняття ряду економічних законопроектів продовжити на початку сьомої сесії консультації про "структуру уряду і, виходячи з цих структурних змін, якщо вони будуть, про кадрові перестановки".)

Як пояснила після зустрічі прес-секретар Ющенка Наталія Зарудна, з наступного тижня прем'єр готовий проводити "консультації з Верховною Радою щодо підготовки питань про створення коаліційного уряду". А точніше - щодо механизму роботу такого уряду, процедур і регламенту, "оскільки це питання є нове для України та фактично не відпрацьоване".

Ющенко додав, що ніколи не відмовлявся від таких консультацій. У той же час питання Тимошенко депутати і прем'єр на цій зустрічі не підіймали, сказав після рандеву Плющ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...