У Кучми немає совісті - думка читачів

Понеділок, 22 січня 2001, 16:24
Більше половини тих, хто регулярно читає "Українську правду" - непоправні песимісти, або дуже добре знають свого президента. У середньому 53,5% (1025 відвідувачів) упевнені, що немає в природі нічого такого, що може змусити Кучму добровільно піти у відставку, навіть якщо автентичність плівок Мельніченка підтвердиться.

 
 
Причому, що цікаво, українська частина читачів настроєна набагато менш песимістично - в таке розв'язання справи вірять тільки 49% проти 58% тих, хто читає "УП" російською мовою. Відповідно велика частина україноязичних читачів ( 27% проти 21 на російській сторінці) сподіваються, що масові акції призведуть зрештою до зміни "абарзєвшего" президента.

 
 
На вплив Заходу надії мало. 15% всі ще дивляться з надією на Захід, звідки може повіяти вітер перемін. Ще менше надій пов'язують з процедурою імпічменту. Від 4% (на російській) до 7% (на українській сторінці) читачів вважають, що в цій країні можна щось зробити, виключно слідуючи букві закону, тобто, розпочавши процедуру імпічменту.

Але соромно має бути гарантові - ніхто навіть і не сподівається на те, що в нього може прокинутися совість. У наявність совісті в арбітра нації вірить всього 1% читачів російської сторіночки і 0% (!!!) української. Про що вже тут говорити! І як можна казати, що кожний народ гідний свого правителя?

Що ще думають читачі УП з іншого приводу

Ющенка "б'ють" олігархі
Принаймні так вважають читачі "Української правди"


Пессимисты победили



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування