Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кучми з'явився легальний штаб порятунку

Вівторок, 23 січня 2001, 12:17
Політичний момент змушує через рік після смерті реанімувати роботу блоку партій "Наш вибір - Леонід Кучма". Рішення про це прийняла опора "гаранта" у понеділок на закритій нараді в Будинку вчителя.

Рішення створити оргкомітет з підготовки та проведення "асамблеї політичних партій у підтримку курсу президента країни" прийняли учасники наради. Це - найнадійніші і перевірені бійці Леоніда Даниловича: СДПУ (о), НДП, "Демократичний союз", Партія регіонального відродження "Трудова солідарність України", Партія промисловців і підприємців Кінаха, Республіканська християнська партія Поровского, яку так і не дочекалися на "Українській правиці", а також Християнсько-демократична партія Журавського, Демократична партія Антоньєвої, Ліберальна партія Щербаня, Партія праці Ландика, Українська селянская партія etc.

Усього були присутні представники 28 партій. Від когось – голова (НДП представляв Пустовойтенко), від когось – заступник (СДПУ (о) – Зінченко). Показово, але не прийшли представники "Трудової України". Ідея повернути блок номенклатурників до життя належить харківському губернатору та лідеру "Нової України" Кушнарьову. У прес-службі об’єднання УП повідомили, що найближчими днями вже відбудеться засідання оргкомітету асамблеї.

Самі учасники наради відзначали, що робота блока відновлюється через "загострення суспільно-політичної ситуації в країні, активізацію сил, "які не сприймають цивілізованого руху держави до благополуччя і демократії". Все це призвело до того, що "не введені в правове поле України результати всеукраїнського референдуму, виникнула погроза розвалу парламентської більшості, розпочата безпрецедентних кампаній дискредитації президента України".

Після цього можна погодитися з Банковою: ні, політичної кризи в країні ніякого немає. І в не було.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування