Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравченка у відставку!

Середа, 24 січня 2001, 14:28
Близько 150 пікетників вимагали в середу відставки міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка і президента Кучми в зв'язку з підозрою у причетності до вбивства Гонгадзе. Ініціатори пікету - учасники акції "Україна без Кучми".

Пікетники тримали плакати "Кравченко - у відставку!, "Кравченко - кат!, "Свободу слова!, "Кучма - кілер!, "скандували "Міліція з народом".

Акцію підтримали кілька молодих людей в жовто-блакитних курточках, на яких червоними буквами було написано "Батьківщина". Були і хлопці з синіми пов'язками на руці "комсомол". Активісти УНА-УНСО нарядилися в смугасті арештантські роби з написом на грудях - "нас 48 мільйонів".

 Фото samvydav.net
Фото samvydav.net
 
Але найцікавіше як швидко і чітко підготувалася міліція до майбутнього пікету. Буквально за ніч частину вулиці, де знаходиться будівля МВС, було огороджено дерев'яною огорожею, яка начебто закривала ремонт, що почався.

 Фото samvydav.net
Фото samvydav.net
 
На самій вулиці ДАІ організувала активний автомобільний рух, перекривши паралельну вулицю, і пустивши весь транспорт вулицею Богомольця, на якій знаходиться міліція. Пікетникам довелося згрупуватися на п'ятачку між огорожею і проїжджій частиною, від якої їх відділяли наряди міліції разом дружинниками. Цих, останніх, за свідченням кореспондента УП, було не менше, ніж самих пікетників.

Однак картинка для журналістів вийшла на славу. Як кажуть, радість оператора, якби не собачий холод.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...