Що казав Кучма після зникнення Гонгадзе...

П'ятниця, 26 січня 2001, 19:47
Кучма знав, що його завдання з "депортації" Гонгадзе виконано. Такий висновок можна зробити, прочитавши розшифровки останніх, додаткових записів Мельниченка.

"Потебенько доповідає Кучмі"
-Кармазін вот ето ж направив від комітету по корупції дві-три справи. Порушення закону на комітеті буде слушаться. Тому прошу прибуть на комітет. Я відповіді не дав. А той дзвонить. А я кажу: ти закон читаєш? Читаю. Так почитай… А такм сказано, що ВР забеспечує контроль те-те-те за діями прокуратури. Це одно. Питання друге. Де сказано, щоб я по комітетам ходив? Сорок сім мінут забрав. Лучше було заслухать прокуратуру. Сорок сім мінут.

Я з ним говорив, говорив, а потім, бл…, по-мужські – ти знаєш, пішов ти і кинув трубку. Пішов мій заступник на комітет. Розглядали там питання, но не дуже там. кажуть, коли прокурор приходив в комітет, то пообіцяв, що буде з нами спількуваться, а тепер не признає. А я ж приходив у фракцію, тоді комітетів не було…

Значить, іван Степанович уже в роль ввійшов. Уже фракція комуністів виступає за бюджет.

-За бюджет?

-Да, в обговоренні приймають участь. Да і Наталіна фракція…

-Да у неї там 8 чєловек осталось…

-Потєряла кабінет, потєряла машину. Гонгадзе пропав…

-В Чєчнє, чеченці його викрали (сміється)


На нашу думку, ці слова ніяк не свідчать про те, що Кучма переймається через зникнення журналіста. На плівці явно чути цинічний сміх обох "зацікавлених осіб". Що тепер буде говорити Кучма і Потебенько? "Це - хфальшивка, це брехня!". Виправдовуйтесь, скільки хочете, ніхто вам вже не повірить!

Нижче читайте додаткові розшифровки розмов Кучми в кабінеті

"Щербань доповідає Кучмі по Хімпрому"

…- Значить по Хімпрому. В п'ятницю у Єханурова засідає комісія, яка готує матеріали на кабмін для того, щоб прийняти остаточне рішення і передати Хімпром в управління області. Єдине тут, якщо нагода з Єхануровим буде, сказати йому, щоб це рішення було, ну там воной так підготовлене. А тоді ми все доведем так, як я і казав, все до ума доведем.

-Харашо…

"Кучма - Потебеньку по Тернопільській області"

-Я попрошу Потебенька по сотці, або по прямому… Я вас вітаю, Михайло Олексійович, в Тернопільській області Збруєвський район є. Зборівський ето самоє. Зборівський район, глава адміністрації, він був колись директором птахофабрики. Стогодні прокуратура піднімає питання в нього зловживання на 12 тисяч грівен, так на цілий район скандал і так далі… Ні 12 тисяч. Район, кажуть, дуже росте… Ну дасте мені потім. Але поки ще прить-то їм поумєрьте…


"Деркач доповідає про прослуховування Тимошенко"

-Ну такого сімбіозу яще не бачив – Степан Хмара, Григорій Омельченко і Юля. (читає) І ще тут якась женьщіна… Ой-йой-йой!

-А ви подивіться, як він з нею розмовляє, як з любовніцею.

-Боже, як все це подивишся, як воно ето самоє, як черві.

-Омельченкіна… Я тебя приветствую.

-Угу. Там далі почитайте.

-Ой-йой-йой. Отакого…


Про інші розмови президента читайте

Турчинов упізнав свій голос

Стенограма та аудіозапис, який був отриманий О.Морозом від офіцера СБУ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...