Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Смерть на дорозі

Понеділок, 29 січня 2001, 10:43
Другий понеділок поспіль приносить трагічну звістку про смерть народного депутата. Олександр Ємець, член фракції "Реформи-Конгрес" і екс-віце-прем'єр, загинув увечері в неділю в автокатастрофі.

Автомобіль "Мерседес-Бенц 280Е", в якому знаходився депутат, о 20.30 на слизькій дільниці дороги з'їхав з асфальтового покриття на грунтове, а після цього в'їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. Аварія трапилася на 174-му кілометрі автомобільного шосе "Кіровоград-Запоріжжя", в 6-ти кілометрах від села Мар'їнське у бік Кривого Рогу. Олександр Ємець з переломами рук і ніг, стегон, а також черепно-мозковою травмою був доставлений попутним автотранспортом до Апостолівської лікарні, де від отриманих травм помер.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Управління МВС України в Дніпропетровській області, машиною управляв мешканець Києва Р.Зайченко, який залишився живим. Автомобіль належав брату Олександра Ємця Костянтину.

Олександр Ємець був вибраний в парламент за списком НДП, в якому він значався під номером 6. Післе виходу з партії групи депутатів на чолі з екс-головою Матвієнком він перейшов у фракцію "Реформи-Конгрес". Став членом правління партії "Реформи і Порядок".

Олександру Ємцю було 42 роки. У 1992-93 роках він був радником президента Україна з політико-правових питань. У 1993-94 роках - міністр у справах національностей і міграцій. У 1996 році Кучма призначив Ємця віце-прем'єром з питань прийняття Конституції. У1997-98 роках знов був радником глави держави. Олександр Ємець – батько двох синів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування