Кучма - чемпіон!

Понеділок, 29 січня 2001, 13:11
Кучма – це Ленін для наймолодшого покоління сучасної України. Майбутнє держави, діти від 3 до 14 років, входять у нове сторіччя зі світлим образом "гаранта", який наклав незабутній відбиток на їх вразливу натуру. 74,6 процента знають, хто такий "дядя Льоня". Він – переможець номінації "Найвідоміший українець серед дітей".

У "гаранта" немає конкурентів – навіть інші герої сучасності, безстрашні брати Клички, удвох зібрали тільки 2,2 проценти. Це третій результат, а друге місце в списку українців, ім'я яких відоме дітям, зайняв безсмертний Кобзар.

Тараса Шевченка знають 11,6% - і він не конкурент Леоніду Даниловичу, якого знають у шість з половиною разів більше. Четверте місце посів Ющенко – він знайомий 1,9 опитаних. Таким чином, це можна вважати демонстрацією його турботи про "маленьких українців". Але цей скромний результат не йде в жодне порівняння з ККД фонду "Дружина президента – дітям України" та іншою суспільно корисною роботою "гаранта".

До того ж у Кучми ще є шанс збільшити свої показники, довівши їх до результатів всеукраїнського референдуму. 6,4% опитаних дітей поки не змогли визначити найвідомішу, на їх погляд, людину.

Опитування "Кого ти вважаєш найвідомішою людиною в Україні?" був проведений Міжнародним інститутом суспільного розвитку спільно з українським дитячим виданням "Казковий вечір". У ньому взяли участь 706 респондентів з усіх регіонів України віком від 3 до 14 років. Найбільш активну участь в опитуванні взяли діти від 6 до 9 років - 44,8%, передає Інтерфакс-Україна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування