Мороз робить прогноз

Середа, 31 січня 2001, 18:43
Кучма найближчим часом "визнає автентичність записів, зроблених в його кабінеті майором Мельниченко". У такому рішенні "гаранта" упевнений Мороз, який не бачить іншого виходу з ситуації, що склалася.

"Зараз, коли до справи серйозно підключилася Рада Європи, коли є свідоцтва депутатів, які підтверджують факти своїх розмов, було б безглуздим заперечувати, що записи є справжніми", - сказав Мороз в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.

Якщо касети Мельниченка визнають справжніми, слідство зможе нарешті відштовхуватися від змісту записів. Внаслідок аналізу фактів "по сліду в Московському районі Києва, грузинському сліду, всьому, що пов'язано з вилученням матеріалів для первинної експертизи в Таращі, стеження за Гонгадзе з боку працівників МВС", слідство отримає можливість "вийти на людей, які щось приховують" в справі зниклого журналіста, упевнений Мороз.

Якщо касети Мельниченка визнають справжніми, "відразу ж треба буде закривати справи за фактом наклепу з боку Мельниченка", а також інші справи, відкриті за цією статтєю Кримінального кодексу за наклеп.

Якщо касети Мельниченка визнають справжніми, "треба буде розглядати питання про факт прослуховування кабінету президента".

Якщо касети Мельніченко визнають справжніми, буде дана відповідь "хто і чому убив Георгія Гонгадзе".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування